Συστήματα Τέντας Ευκαρπία Θεσσαλονίκη - ΤΕΝΤΟΝΕΤ - Πέργκολες Ευκαρπία Θεσσαλονίκη - Ζελατίνες Ευκαρπία Θεσσαλονίκη - Ηλεκτρικές Τέντες Ευκαρπία Θεσσαλονίκη - Συστήματα Σκίασης Ευκαρπία Θεσσαλονίκη - Τεντόπανα Ευκαρπία Θεσσαλονίκη

21562 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 39 & Αθ. Τσακίρη 14
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310685359
Κινητό: 6977426972
Τ.Κ.: 56429
Fax: 2310685359
Υπεύθυνος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.tentonet.4ty.gr
Η «ΤΕΝΤΟΝΕΤ» εδρεύει στη Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με βασική δραστηριότητα την κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τεντών και συστημάτων σκίασης.   Η εταιρεία μας διακρίνεται για τις λύσεις που προσφέρει στις τέντες και στην εξειδικευμένη σκίαση, στην κάλυψη με τυποποιημένα αλλά και κατά παραγγελία συστήματα και στις εφαρμογές, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου.   Στη συνέχεια σας προσκαλούμε να δείτε την ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε την έκταση των δραστηρι...
21562 Επισκέπτες:

25ης Μαρτίου 39 & Αθ. Τσακίρη 14, Θεσσαλονίκη

21562 Επισκέπτες:

Η «ΤΕΝΤΟΝΕΤ» εδρεύει στη Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με βασική δραστηριότητα την κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τεντών και συστημάτων σκίασης.
 

Η εταιρεία μας διακρίνεται για τις λύσεις που προσφέρει στις τέντες και στην εξειδικευμένη σκίαση, στην κάλυψη με τυποποιημένα αλλά και κατά παραγγελία συστήματα και στις εφαρμογές, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου.
 

Στη συνέχεια σας προσκαλούμε να δείτε την ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε την έκταση των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας για μια ζωή.
 

Ευελπιστούμε ότι μέσα στο δικτυακό μας χώρο θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα και την εταιρεία μας.  

Κατασκευάζουμε τέντες και συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης.         

Η αξιοπιστία και η ποιότητα στη δουλειά μας κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πελατών μας και μας καταξίωσαν στον τομέα της σκίασης.            

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και service σε όλα τα προϊόντα τέντας - πέργκολας, με δικό μας εξειδικευμένο προσωπικό.         

Εγγύηση ποιότητας η πολυετή πείρα μας και οι φθηνές τιμές μας.                

 

Υπηρεσίες

Συστήματα Τέντας
Πέργκολες
Ζελατίνες
Ηλεκτρικές Τέντες
Συστήματα Σκίασης
Τεντόπανα
21562 Επισκέπτες:

25ης Μαρτίου 39 & Αθ. Τσακίρη 14
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310685359
Κινητό: 6977426972

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: